Erik van der Spek

Home / Erik van der Spek

‘Niet zomaar wat veranderen, maar veranderen om de wereld dynamischer, socialer en vrolijker te maken.’

Ken je dat? Je fietst al een poosje… en het lijkt wel alsof het fietsen steeds zwaarder gaat. Na een paar weken besluit je om eindelijk eens de fietspomp te pakken. Na een inspanning van nog geen 5 minuten is de klus geklaard! Je banden zitten vol met lucht en je fietst weer alsof je de wind in de rug hebt.

Precies datzelfde effect wil ik bereiken bij de teams en organisaties waar ik als trainer/manager aan de slag ga. Na een kleine inspanning voelt het weer alsof de dingen vanzelf gaan. Je krijgt meer energie van de dingen die je al deed. Of juist van de nieuwe doelen en plannen die je (met elkaar) maakt.

Daarom heet mijn bedrijf BVMW. Omdat ik bij elke training de ambitie heb om jou weer met de Banden Vol Met Wind door het landschap te zien zoeven!

Mijn missie is om met mensen en teams te mikken op de maan. Zo breng ik mensen in beweging en maak ik verandering.

Verandering maken. Dat is wat ik leuk vind en waar ik steeds beter in wil worden.
En dan niet zomaar wat veranderen, maar veranderen om de wereld dynamischer, socialer en vrolijker te maken.

Bij het maken van verandering zet ik al mijn vaardigheden in.
– Managen van veranderprocessen
– Als adviseur begeleiden van veranderprocessen
– Trainer
– Projectmatig werken
– Begeleider van groepsprocessen en mensen/groepen coachen naar betere resultaten