Marieke Frowijn

Home / Marieke Frowijn

‘Er blijft nog een wereld te ontdekken met daarin de plek die voor jou bestemd is’

Mijn naam is Marieke Frowijn. Vanaf 2014 werk ik als secretaresse bij Faasen Training en Coaching. Zo’n 6 uur per week ben ik te vinden in het pand aan het Van Nahuysplein in Zwolle. Niet alleen een mooi pand op een prachtige locatie naast de Sassenpoort, maar ook een zeer prettige werkomgeving.

Ik houd me voornamelijk bezig met de financiële administratie en daarnaast met allerhande ondersteunende werkzaamheden. Ik houd ervan om werk uit handen te nemen, structuur aan te brengen en puzzels kloppend te maken.

Bij Faasen Training & Coaching draait het om mensen. Mensen en hun talenten. Wat zijn je talenten en hoe kun je deze inzetten om het optimale uit jezelf te halen en zodoende de beste en gelukkigste versie van jezelf worden?

Ik voel me hier erg op mijn plek. Sinds 2017 werk ik ook voor Faasen Praktijk voor Psychologie en Orthopedagogiek, eveneens gevestigd aan het Van Nahuysplein 21. Hiervoor heb ik gedurende 14 jaar als secretaresse gewerkt bij PricewaterhouseCoopers.

Ik ben getrouwd met Barry en ben moeder van 2 zonen. Mijn hobby’s zijn: hardlopen, lezen en reizen. Ik ben dol op Zuidoost-Azië, maar ben ook zeer nieuwsgierig naar andere gebieden. Er blijft nog een wereld te ontdekken.