FAASEN TRAINING & COACHING

Home / Faasen training & Coaching

‘Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens beschikt over een ongekend potentieel om succesvol te worden in het leven.’

Faasen Training & Coaching

Sinds begin 2006 begeleiden wij met veel passie en bevlogenheid organisaties in veranderingsprocessen en leiderschapsvraagstukken. Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens beschikt over een ongekend potentieel om succesvol te worden in het leven. In al onze trajecten sturen we dan ook op ontwikkeling & groei om potentieel vrij te maken. Wij geloven in synergie en werken dan ook samen met partijen die waarde toevoegen aan onze producten. Buiten onze twee vaste pijlers, Verbindend gezag en Visueel Teamwork, bieden wij een breder pakket aan diensten aan, zoals individuele en teamcoaching, assessments en vaardigheidstrainingen.We hebben een brede ervaring in met name de Bouwsector en het Onderwijs, maar worden ook steeds actiever in andere sectoren, waaronder de Zorg en de Accountancy.

Werkwijze

Alle trainingen hebben een interactief karakter en zijn gericht op leren door ervaren (leisure learning). De deelnemers worden gestimuleerd om proactief te participeren in het leerproces. Er wordt van binnen naar buiten gewerkt. Met andere woorden: we beginnen op persoonlijk niveau en van daaruit verleggen we de focus naar team- en contextniveau.

Wij staan voor duurzame ontwikkeling en vinden dat organisaties niet afhankelijk moeten worden van ons. Afhankelijk van de vraag is in het begin van een traject de begeleiding vaak intensiever en na verloop van tijd nemen we steeds meer afstand.

wat?

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Teamdevelopment-trajecten
  • Individuele coaching gericht op de professionele en persoonlijke ontwikkeling.
  • Assessments BarOn Eq-I en FFPI, gericht op de emotionele intelligentie.
  • Groepsdynamisch leidinggeven en coachen voor managers.
  • Mediation bij (vast)lopende conflicten.
  • Lezingen
  • Dagvoorzitterschap
  • Diverse vaardigheidstrainingen: gesprekstechnieken, sollicitatie training,
    onderhandelen, presenteren & pitchen.
 

Is uw interesse gewekt? We komen graag met u in contact!