OVER ONS

Home / OVER ONS

Visie

“Ieder mens beschikt over een ongekend potentieel om succesvol te worden in het leven.”

Over ons

In het centrum van de mooie Hanzestad Zwolle aan de voet van de Sassenpoort zit ons kantoor. We werken samen met aantal vaste partners verspreid over het land, zodat we een brede markt kunnen bedienen. We werken vanuit een aantal kernwaarden.

Positief & Compassie

Groei en ontwikkeling gaan geleidelijk. Het vraagt een grondhouding waarin men waarderend en met grote mildheid leert kijken naar de stappen die gezet worden. Vaak leggen we de lat onhaalbaar hoog. We maken pas grote stappen, als we kunnen genieten van de kleine. Beloon elke inspanning die mensen verrichten om in beweging te komen. Wees hoopvol en dankbaar.

Daadkrachtig & Bewogen

Ieder mens heeft de opgave om in het leven uit te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen. Wanneer men passie verbindt met talent stijgen mensen tot grote hoogtes. Je blijft dan met gemak op koers en motivatie is permanent aanwezig. Het vraagt om het vergroten van zelfkennis en leren verbinden met dromen en drijfveren.

Verbonden & Synergie

Ons pad is geplaveid op basis van wederzijdse afhankelijkheid. We hebben elkaar nodig om potentieel vrij te maken. Succes is nooit een zelfverworvenheid. Vanuit echte verbinding en door de steun van je netwerk kom je op plekken waar je het bestaan eerst niet van kende.

Open & Kwetsbaar

Hang de vuile was met groot gemak buiten. Durf kwetsbaar te zijn en geniet van je fouten. Zonder fouten geen ontwikkeling en wanneer we ons zelf in alle openheid laten zien ontdek je in de dialoog met anderen vaak nieuwe mogelijkheden. In het leven komen we elke keer nieuwe uitdagingen tegen die ons helpen om nieuwe wegen te ontdekken. The journey is the reward.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM
KLIK OP DE FOTO OM MEER TE LEZEN